Ydelser

Telepati

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad dit dyr tænker på? Hvad dit dyr ville fortælle dig, hvis det kunne? Om dit dyr er lykkeligt, har nogle ønsker, eller hvad det allerbedst kan lide at lave eller spise? Om det har smerter? Hvorfor det reagerer, som det gør?

Telepati

I en telepati-session tager jeg telepatisk kontakt til dit dyr og fører en dialog med det. Her kan du få svar på de spørgsmål du har til dit dyr. En telepati session er for dig, der ønsker at opnå en dybere forståelse for sit dyr, samt opnå en ægte, autentisk og kærlig kontakt med dit dyr!
Dyrene ønsker at blive hørt, og de har tit meget at fortælle når vi først åbner for kanalen. Det er mit job som telepatør at lytte til dit dyr og formidle dets kommunikation videre til dig på reneste vis. Du vil altid gå fra en telepati med nye konkrete øvelser og redskaber, du kan bruge til at løse problemer du oplever eller til at opfylde ønsker dit dyr har udtrykt. Noget af det smukkeste ved en telepati session er, at det også styrker båndet, forståelsen og kommunikation mellem dyr og ejer.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Telepati

Hvordan foregår en telepati?

Helbred

5/5

“Min pony blev pludselig småsyg. Efter din snak med ham, hvor han forklarede problemet, opdagede vi at høet var blevet dårligt. Så snart vi skiftede det, blev han frisk igen.“

Aino Faurschou

Forsvundet

5/5

“Efter ikke at have set vores kat i flere måneder dukkede hun op dagen efter du snakkede med hende, og hun har ikke været væk siden!“

Emilie Harm

Problemløsning

5/5

“Mine to drenge kunne ikke enes, og jeg var bekymret for dem. Men efter du formidlede, de bl.a. ønskede sig et ekstra hus, slås de aldrig længere“

Pia Nielsen

Fjerntelepati & Facetime session

800 kr.

Når betaling er sket, er der ingen returret.

I en fjerntelepati forbinder jeg mig energetisk til dit dyr via. et billede. Jeg går i dialog med dit dyr, for at besvare dine spørgsmål samt formidle hvad dyret har at fortælle. Du får tilsendt en skriftlig gennemgang af forløbet på mail eller vi ringer sammen hvor jeg formidler svarene.

Live telepati

999 kr. + kørsel

Når betaling er sket, er der ingen returret.

I en telepati fordyber jeg mig med dit dyr og indgår i en ligeværdig og åben dialog. Jeg besvarer dine spørgsmål løbende, og formidler direkte til dig fra dit dyr.

Basis pakke

Pakke som fjernsessioner: 2500 kr.
Pakke som live sessioner: 3500 kr.

Når betaling er sket, er der ingen returret.

Denne pakke er for dig der ved, dit dyr har brug for mere end én samtale, og har lyst til at støtte dit dyrs udvikling, løse dybdelæggende problemadfærd, forløse traumer eller løse helbredsproblemer. Pakken indeholder sessioner, der enten kan foregå live eller via fjernkommunikation.

1.En telepatisession til at forstå dit dyr, dets behov og klarlægge en handlingsplan for dig og dit dyr

2. To healing sessioner til at understøtte dit dyrs udvikling og fremme den ændring, du ønsker

3. En op følgende telepati for at sikre, alle problemer er løst og forstå om der er flere behov

4. Åben mulighed for at kontakte mig for rådgivning undervejs

5. Eventuelle krystaller og essentielle olier der er behov tilsendes, og er inkluderet i prisen

6. En lydfil med dit dyrs personlighed til at fremme forståelse

Kontakt angående telepati