Ydelser

Healing af dyr

Har dit dyr fysiske, psykiske eller følelsesmæssige ubalancer? Lider det af ‘adfærdsproblemer’ eller angst, depression, seperationsangst, nervøsitet eller aggressivitet? Ønsker du at vide hvordan dit dyr har det fysisk? Eller vil du bare gerne give dit elskede dyr forkælelse og et energiboost?

Behandling af dyr kan fra tid til anden være nødvendig for os og dyrene. Det kan være fordi de har brug for støtte og balance på et fysisk, emotionelt, sjæleligt eller mentalt plan. Uanset hvilket lag ubalancen påvirker, kan en behandlingssession hjælpe til at opnå balance igen.
Jeg anvender teknikker fra healing, massage, KST-terapi, masterson, lysterapi, krystaller, essentielle olier og telepati til behandling af dyr. Samlet giver det en smuk, ren behandlingsform, hvor jeg som kanal formidler universel livsenergi direkte til dig eller dit dyr. I mine healinger arbejder jeg med årsagen bag problemet, hvad enten det er på fysisk, mentalt, energetisk eller sjæleligt plan. Jeg fokuserer på, med stor respekt for individets individuelle behov og process, at forløse roden til problemet, for at skabe vedvarende resultater til gavn og glæde for dig og dit dyr. Jeg møder individet hvor det er, og anvender teknikker som dyrene har lært mig igennem års professionelt arbejde med dem, for den mest optimale behandling af dyr.

Hvordan foregår behandlingen

Jeg anvender min egen blanding af teknikker lært direkte fra dyrene samt fra uddannelser i både ind- og udland. Mit mål med en session er altid at forstå samt at hjælpe dyret på den måde, som netop harmonerer aller bedst med dit dyr!

Alle dyr, og mennesker, er velkomne til en behandling, som både kan foregå fysisk når jeg er til stede, men som er lige så kraftfuldt som en fjernsession, da energi ikke er begrænset af tid eller sted. Jeg modtager et billede samt navn på dyret, og herefter begynder jeg behandlingen. Efterfølgende videreformidler jeg til ejer de beskeder jeg modtager fra dyret under behandlingen. Jeg gennemgår skriftligt behandlingens fremgang og forløb samt giver en gennemgang af dyrets fysiske tilstand.

Intuitiv behandling har mange fantastiske eftervirkninger, som varierer fuldstændig fra individ til individ. Jeg har oplevet mine behandlinger har forløst traumer, afstresset, øget livskvalitet, lindret fysisk smerte, dæmpet psykiske problemer, fjernet/forbedret fysiske skavanker, givet støtte samt fornyet livsenergi.

Healing af dyr

Behandlings forløb

Det er også muligt at købe et behandlingsforløb til dit dyr, eller et klippekort til behandlinger. Et forløb anbefales til de dyr, der enten har dybdegående eller længerevarende problemstillinger enten fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller sjæleligt. Det kan være i forbindelse med skader, traumer, mentale tilstande eller vaner der skal gives slip på.

Emotionelt

5/5
“Mathilde og Aya har nu “mødtes” 4 gange og vi mærker bedring hver gang. Aya kan komme betydeligt tættere på fremmede mennesker uden at gå fuldstændig i panik og trække i snoren som en lille hest, og vi kan hurtigere “vække” hende fra hendes trance/panik og få kontakt til hende igen.“

Anette Bach Schmidt

Forberedende

5/5
“Ydermere arbejdede du med healing med Saga (og mig), og da jeg i sidste uge ankom til DM havde jeg en helt ny indstilling til hvordan vores træning skulle være på pladsen – vi skridtede rundt på hele området for at se hvor vi var, vi behøvede ikke nogen hårdere træning, fordi jeg vidste Saga var klar hjemmefra.“

Caroline Emilia Bøgelund Storch

Løsning

5/5

“Vi arbejder stadig på at få hundene til at gå sammen og har de sidste 3 måneder “fundet roen” og omfavner den på alle punkter. Pixie slapper meget mere af og er langt fra lige så hyper som før. Det føles fantastisk at have omlagt hele væremåden omkring vores hunde. Der er så meget mere tillid og kærlighed“

Wendie Regitze Lehmann Pedersen

Livebehandling

800 kr. + kørsel

Efter betaling er gennemført, er tilmeldingen bindende og det er derfor ikke muligt at få pengene retur ved evt. aflysning.

I en behandling forbinder jeg mig energetisk til dit dyr. Jeg laver en læsning af dit dyr fysisk, psykisk og emotionelt, og healer samt afbalancerer de områder, der har brug for det. Undervejs formidler jeg hvad jeg oplever.

Fjern behandling

600 kr.

Efter betaling er gennemført, er tilmeldingen bindende og det er derfor ikke muligt at få pengene retur ved evt. aflysning.

I en fjernbehandling forbinder jeg mig energetisk til dit dyr via. et billede. Jeg laver en læsning af dit dyr fysisk, psykisk og emotionelt, og healer samt balancerer de områder, der har brug for det. Du får tilsendt en skriftlig gennemgang af forløbet på mail.

Forløb

4 behandlinger: 2000 kr.
4 live behandlinger: 2800 kr.

Efter betaling er gennemført, er tilmeldingen bindende og det er derfor ikke muligt at få pengene retur ved evt. aflysning.

I et behandlingsforløb forbinder jeg mig energetisk til dit dyr. Jeg laver en læsning af dit dyr fysisk, psykisk og emotionelt, og healer samt balancerer de områder, der har brug for det. Du får tilsendt en skriftlig gennemgang af forløbet på mail. Denne mulighed er oplagt, hvis dit dyr har brug for mere støtte eller flere omgange behandlinger for at give slip.

Kontakt angående fjernhealing