Ydelser

Dyrecoaching

Har du og dit dyr nogle problemer i jeres træning, eller sidder I fast i en ærgerlig situation? Har I brug for at forstå hinanden bedre, og finde ud af, hvad der skal til, for at få træningen eller samværet på skinner igen? Der kan være mange årsager til at vi møder problemer eller blokeringer i vores samvær med dyrene.

En dyre coach-session er en unik mulighed for at få en holistisk session med dit dyr. Med baggrund i både afbalancering, healing, telepati og træning af forskellige dyr er der mulighed for at få masser indsigter og inspiration til din træning og dit samvær sammen med dit dyr.
Sessionen indledes med en live-telepati med dit dyr, hvor du kan få svar på de spørgsmål, du har. Det foregår som en dialog mellem mig og dit dyr, hvor jeg er tolk for det, dit dyr fortæller. Undervejs er det muligt at anvende healing eller intuitiv berøring, til at løsne eventuelle fysiske eller psykiske problemer. Efter endt telepati-session underviser jeg dig i netop det, der skaber problemer for jer – med udgangspunkt i det dyret har fortalt os. Jeg guider samt agere tolk, hvis dyret har nogle kommentarer undervejs. Sessionen kombinerer telepati, afbalancering samt intuitiv træning af dyr, for at skabe den stærkeste løsning for jer.

DYRECOACHING

Intuitiv dyretræning

I denne session modtager du også vejledning i hvordan du rent praktisk kan træne dig frem til de mål du og dit dyr har. Det vil være baseret på min kommunikation med dit dyr, samt min baggrund i at træne dyr intuitivt. Du vil modtage både fysiske samt energetiske redskaber du kan bruge sammen med dit dyr for at overkomme de udfordringer I har, samt nå frem til jeres mål.

Dyrecoaching

1200 kr. + kørsel

Efter betaling er gennemført, er tilmeldingen bindende og det er derfor ikke muligt at få pengene retur ved evt. aflysning.

I en dyrecoach-session besøger jeg dig og dit dyr. Jeg laver en livetelepati, evt. i forbindelse med en healing. Derefter følger vi de svar, som dyret har givet os, og anvender dem praktisk i en undervisningssession hvor du lærer at håndtere situationen, samt agere på den måde, dit dyr ønsker.

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.