hest telepati

Lille spejl på væggen der.. 

I min tid som dyretelepatør har jeg set mange tilfælde af spejlninger. Dyr har en unik evne til at vise os, hvad det er der foregår inde i os og omkring os, og på deres egen måde hjælpe os med at overkomme de udfordringer vi står overfor. Jeg har set mange rørende forsøg fra dyrene, på at gøre deres ejere opmærksom på, hvad der skal til for at genfinde balance og harmoni indeni dem og omkring dem. I dette blogindlæg vil jeg fortælle hvilke slags spejle der findes – positive, negative og neutrale – samt på hvilke planer dyrene spejler – fysisk, mental, følelsesmæssigt, sjæleligt samt situationsbaseret – og jeg vil dele hvordan mine egne ponyer fungerer som spejl for mig, hver dag!

Hvorfor gør de det?

Flere og flere anerkender, at dyrene er i stand til at spejle for os uønskede handlinger, tanker og følelser, som skaber ubalance i vores liv. Dyrene ønsker at gøre dette for os, fordi de ser sig selv som en del af en større helhed – de er en del af en familie eller en flok. I naturen, hvis ét flokmedlem er såret, så støtter flokken op omkring dette dyr, indtil det er rask, fordi de ved at hvert medlem af flokken er værdifuld. Det er samme service, dyrene tilbyder os – de vil gøre hvad der skal til, for at vi, dets flokmedlemmer, kan finde harmoni og balance og dermed være den bedste version af os selv i flokken! Dyrene er i stand til dette, som en slags forsvarsmekanisme. De kan læse energi og intention hos andre, fordi det er den måde, de holder sig selv i live på i naturen. De ved, hvem der er farlig, en ven, ustabil og i nød. Denne evne har de ikke mistet, bare fordi vi har taget dem til os – tværtimod bruger de stadig denne evne til at aflæse os. Derfor, er der intet der er hemmeligt for dyr – for de kan læse det direkte fra vores energi.

Jeg tror på, at dyrene kommer ind i vores liv, på det tidspunkt de gør, for at spejle os, og dermed støtte og hjælpe os i vores process med at overkomme gamle traumer, issues, eller forestående problemer. Chanel, som jeg har kendt i snart 12 år, har fungeret som et spejl for mig i min ungdom. Hun har lært mig om selvværd, at sætte grænser, at tro på mine egne ideer – og jeg ser så meget af mig selv i hendes stædighed, endeløse energi og selvstændighed. Cokko, som har været ved mig 4 år, spejler derimod min nyere udvikling, og den jeg er nu – mere spirituel, grounded, fokus på healing samt at åbne op for mennesker.

De er vidt forskellige, og de kom begge to til mig på netop det tidspunkt, hvor det gav mening, og har støttet mig i den process, det har været meningen de skulle bidrage til!

Typer af spejl

Jeg oplever, at der findes 3 forskellige typer spejl: det positive, det neutrale og det negative.

Det positive: Det positive spejl er, når dyrene får en positiv kvalitet frem i os, eller vi får en positiv kvalitet frem i dem! Chanel og jeg deler samme ambitioner, og med hendes hjælpe har jeg skrevet bøger, blogge, og lavet undervisningsmateriale. Hun er mit positive spejl på at opnå mine drømme! Jeg er Cokkos positive spejl, når han er bange, og jeg selv bevarer roen, sender ham en følelse af afslappethed, og bevarer overblikket.

Det neutrale: Det neutrale spejl er, når vi eksempelvis vælger en rød pony, fordi vi selv har rødt hår. Det har ikke noget med indre kvaliteter at gøre, og bidrager hverken positivt eller negativt til vores relation med dyret.

Det negative: Det negative spejl, er ikke en DÅRLIG ting, overhovedet! Dette er det spejl, der tilbyder os, at se de sider af os selv, vi ønsker at forbedre. Eksempelvis når heste bliver urolige til stævner, fordi deres ryttere gør, eller når hunde bider fremmede mennesker, fordi deres menneske er utryg ved andre mennesker.

5 forskellige planer

Fysisk plan: Det fysiske plan er let at forstå. Det er, når noget vi oplever fysisk i vores krop, bliver spejlet i vores dyrs fysiske krop – eller omvendt.

Da jeg var yngre, ønskede jeg at lære Chanel at galopere fra jorden. Men efter utallige forsøg og teknikker, opgav jeg, for alt hun ville var at løbe i fri trav. Efter en undervisningslektion blev jeg opmærksom på, hvor låst og anspændt jeg var i min krop. Jeg fik en kranio-sakral terapi af min egen krop, og efter at have fået løsnet mine spændinger, kunne Chanel galopere fra jorden så let som ingenting. Hun spejlede mine spændinger og blokeringer.

Mentalt plan: Dyrene kan fornemme intentionen bag vores tanker, og derfor er de i stand til at spejle det, der foregår inde i dit hoved. Jeg oplevede det en overgang, lige da jeg havde fået Cokko. Jeg kaldte ham for brødet, fordi jeg synes han var stor, tung og klodset, sammenlignet med Chanel. Og hvorind jeg red, snublede eller gled han konstant som resultat af dette! Indtil en da han gjorde mig opmærksom på det, og jeg skiftede hans kælenavn og dermed de associerende tanker. Siden den dag har han gået roligt, stabilt, og jeg giver ham nu altid løse tøjler til at finde den bedste vej på de sværeste stier!

Følelsesmæssigt plan: Dyrene kan fornemme hvad det er, vi føler, og dermed kan de spejle dette tilbage til os. Mit nyeste eksempel er, at Cokko altid har gået roligt og fint i longe, men pludselig er han begyndt at eksplodere i longen og sparke ud og kaste med hovedet i ren og skær leg! Det har aldrig gjort mig nervøs før, men det gør det nu – og jeg beder ham irriteret stoppe, men mærker hver gang et sug i maven, om han nu skal finde på det igen. Da jeg overværede min kæreste longer ham den anden dag så jeg, at Cokko ikke gjorde det med ham. Og så fangede jeg Cokkos besked: jeg kan føle mig intimideret af andre der har power, fordi jeg er bange for de vil tage min power væk. Okay – der er noget at arbejde på.

Sjæleligt plan: Når dyr spejler os på et sjæleligt plan, sker der tit noget livsforandrende, dramatisk eller stort! Chanel har de sidste 10 år spejlet mig på et sjæleligt plan, og hun har skabt forandringer inde i mig, jeg ikke anede var mulige – eller nødvendige. Det sjælelige spejl kan tage mange forskellige afskygninger, men nøgleordene er dyb healing, stor personlig udvikling og ofte revolutionerende resultater på alle planer i dit liv!

Situations baseret: Nogle gange spejler dyrene de situationer de er i. Jeg så dette tydeligt i en kundes hund engang. Jeg havde healet og snakket med denne hun flere gange, men denne gang mærkede jeg en komplet ny energi. Undervejs i sessionen fik hunden et angstanfald, og talte om at dø. Jeg fortalte dette til ejer, og beskrev det som en dødsangst. Hun nikkede bare og fortalte, de havde haft 3 dødsfald tæt på siden sidste session, så det undrede hende ikke, at hunden var påvirket af dette!

Det er utroligt, hvad vi kan lære ved at observere dyrene i vores liv, og anerkende at det de gør, gør de for at formidle brugbar information til os!
Prøv at spørger dig selv:

  • Hvorfor har jeg de dyr, jeg har lige nu?
  • Hvorfor valgte jeg netop disse dyr? Hvad blev jeg tiltrukket af?
  • Hvad bidrager mine dyr til i mit liv pt?
  • Hvordan spejler mine dyr pt. noget i mig som jeg måske overser/fortrænger?

Mathilde Denning

Hej! Mit navn er Mathilde Denning. Jeg er først og fremmest en kæmpe dyreelsker, og derudover er jeg dyrekommunikator – jeg taler telepatisk med dyr. 

Andre blog indlæg