Hvordan vælger jeg en telepatør til mit dyr?

Der er kommet rigtig mange telepatører frem (YES!), hvilke tkun er godt for dyrene og alle andre. Men det betyder også, at det kan være svært t finde hoved og hale i, hvem man skal vælge til at snakke med sine dyr. Derfor har jeg samlet mine bedst tips, til at vælge den rigtige telepatør – og prøvet at forklare, hvorfor det er så vigtigt at finde det rette match til sig selv og sit dyr.

1. Du kan forestille dig en telepatisession lidt som at skulle booke en coach eller terapeut til dig selv. Ville du vælge den første og den bedste, eller ville du vælge den, der tiltalte dig mest? En telepati session er intim, intens og det er dyrenes tanker og følelser, du ligger i hænderne på en anden. Så vælg en, du har tillid til og hvis mission med deres arbejde tiltaler dig. Brug din mavefornemmelse.

2. I en telepatisession bruger en telepatør sig selv og sin egen krop og intuition, til at oversætte og videreformidle dyrenes beskeder til dig. Derfor er det vigtigt, du vælger en telepatør, hvis ’sprog’ du kan forstå. Når du læser på deres hjemmeside eller blog, giver tingene så mening til dig, og virker det letforståeligt for dig? Ellers kan du risikere at det er samme ’sprog og tone’, du modtager telepatien i, og du intet får ud af det.

3. Alle telepatører specialiserer sig i forskellige ting. Mit speciale er adfærds og relationsproblemer, hvortil jeg giver konkrete redskaber og teknikker, du kan anvende med dit dyr (fra min baggrund indenfor dyretræning og dyreadfærd). Andre specialiserer sig i fysiske læsninger, forsvundne dyr eller afdøde dyr. Det kan være en fordel at vælge en telepatør, der har specialiseret sig i det ønskede område, da de vil have den største erfaring, viden og netværk til at hjælpe dig videre

4. Telepati er et håndværk – og der ligger tusindvis af timer og træning i at blive rigtig dygtig som telepatør. Derfor kan du ikke forvente det samme fra en, der lige har afsluttet sin uddannelse, som en der har udøvet telepati længe. Bedøm derfor hvor detaljeret, konkret eller hvor lang/meget du ønsker, at få ud af en telepati, når du vælger en telepatør.

5. Telepati er ikke en samlebåndsvare. Jeg bruger eksempelvis 2 timer på at snakke med dit dyr, og nedskrive min. 8 A4-sider med hvert et ord, dit dyr siger – derudover bruger jeg tid før og efter på at vejlede dig i at få det meste ud af din session. Jeg investerer meget energi i hver eneste session, og følger dem helt til dørs (selv hvis det er måneders af støtten efterfølgende). For at kunne give denne service, og investere alt denne energi, er det begrænset hvor mange sessioner jeg kan nå om ugen – derfor prisen. Til gengæld kan jeg garantere den bedste service og ægte hjertearbejde. Hvis en telepati er for billig, er det som regel fordi telepatøren stadig træner eller ikke investere lige så meget i telepatien.

6. Der er forskellige slags telepati sessioner – live sessioner, mail og telefon sessioner. Gør op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig, når du modtager din telepati. Er det eksempelvis at telepatøren står ved siden af dig og konkret viser dig, det de beskriver? Eller er det vigtigere, du kan gå tilbage og læse telepatisessionen igen og igen? Uanset, så vælg en telepatør, der tilbyder netop din favoritmetode.

Mathilde Denning

Hej! Mit navn er Mathilde Denning. Jeg er først og fremmest en kæmpe dyreelsker, og derudover er jeg dyrekommunikator – jeg taler telepatisk med dyr. 

Andre blog indlæg