telepati og stilstand

Hjælp – hvor er mit stilpunkt?

Nogle gange er livet lidt for heftigt og giver os næsten intet tid til at trække vejret og lande i os selv. Sådan en periode er jeg netop gået igennem. Når det rammer, er det virkelig svært at finde sit indre stilpunkt, sin indre ro, være nærværende og tilstede, og dermed i stand til at høre og mærke dyrene omkring dig. Selvom det er sværere at finde dit stilpunkt på disse tidspunkter, er det ikke umuligt – og du bør bestemt ikke opgive! For det stilpunkt vil ikke kun hjælpe dig med at mærke og forstå dyrene omkring dig. Det vil også give dig den pause dit hoved og din krop længes efter, særligt i ekstra stressede eller intense perioder af dit liv. Dette blogindlæg vil give dig små tips til at finde og være med dit stilpunkt, selv på de sværere tidspunkter.

Det indre stilpunkt

Dit indre stilpunkt er det sted i dig, hvor du mærker du er nærværende, rolig, afslappet, afspændt, tilstede og centreret. Du glemmer tid og sted og forsvinder ind i det øjeblik du er i. For nogle er dette sted let at finde, andre skal arbejde mere for det. Men alle har mulighed for at nå dette stadie, det handler blot om træning, og om at danne en relation til dette sted i dig, så du kan genfinde det i de situationer du har brug for. Forestil dig, at du laver et skattekort der leder til skatten: dit stilpunkt. Med et kort kan du altid let finde vej tilbage! På et tidspunkt kan du huske vejen uden at skulle kigge på dit kort. Men indtil da kan du gøre brug af dit indre kort. Hvordan skaber du dette kort?

Find din måde

Der er mange måder at nå dit indre stilpunkt. For nogle er den letteste måde at meditere, andre laver yoga, løber en tur, danser, tegner, synger eller fokuserer på deres vejrtrækning. Alle metoder er lige korrekte. Prøv at reflekter’ over, i hvilke sammenhænge du føler dig mest rolig, afspændt og nærværende? Er der nogle tidspunkter hvor du har lettere ved at finde disse kvaliteter inde i dig selv? Tillad dig selv at tænke bredt – din unikke måde at være i kontakt med dit stilpunkt varierer helt sikkert fra min.
Men har du problemer med at genkalde dig øjeblikke med denne ro lige nu, så kan jeg til inspiration fortælle, at mit stilpunkt er lettest at nå igennem meditation, en gåtur, en ridetur og når jeg laver sport.
For at hjælpe dig selv på vej, så start med at træne at finde dit stilpunkt i de situationer, hvor du allerede har let ved det. Og når du føler denne vej på dit skattekort er let at finde, så begynd at tilføje nye veje til skatten ved at prøve nye metoder!

Prøv dig frem

NU er tiden til at afprøve nye metoder at finde dit indre stilpunkt på. Spørg dine venner og bekendte, hvordan de finder deres stilpunkt. Prøv deres metoder af, og udvid de stier der fører til dit indre stille sted. Helt uden du når at opdage det, vil du indse, at du har skabt mange veje der fører dig til indre fred, og at du kender dem så godt, at du endda kan finde dem helt uden at anstrenge dig. Det tager tid, men det er træningen værd – resultatet er fantastisk. Vid’ at du er i stand til at finde dit indre stilpunkt uanset hvad du foretager dig, eller hvad der sker i dit liv. Måske ikke her og nu, men med tiden. Så øv’ dig i at give det du foretager dig din fulde opmærksomhed, og bevare det fokus! – læg telefonen væk, slå tankerne fra et øjeblik, og vær til stede i hvert øjeblik. Så vil dit indre stilpunkt komme snigende af sig selv.

Vaner hjælper

Det kan være svært at holde sig selv oppe på at træne. Her er vaner en fantastisk hjælp. Vælg én øvelse, du nyder at lave – eksempelvis en vejrtrækningsøvelse. Lav denne samme øvelse i forbindelse med én aktivitet du alligevel gør hver dag. Måske imens du fodrer dine dyr, når du vågner eller når du går til arbejde. Det perfekte øjeblik til at træne dit stilpunkt er LIGE NU. Du kan lære at være i kontakt med dit stilpunkt hvert øjeblik i dit liv, så bruge dette øjeblik lige nu til at træne dig selv.

 

At finde vejen ind til mit indre, stille sted har været uvurderligt for mig. Ikke blot i forbindelse med dyrene, hvor det tillade mig at høre deres telepatiske beskeder. Men også for at skabe et rum for mig selv, hvor jeg kan lytte til mig selv og min egen krop, i stedet for til verdens støj. Derfor er jeg glad for at fortælle at jeg snarest er klar til at lancere en CD til alle jer, der ønsker at træne jeres indre stille sted, nærvær og KONTAKT til dyrene herigennem. Men mere om det i et senere indlæg. 🙂

Mathilde Denning

Hej! Mit navn er Mathilde Denning. Jeg er først og fremmest en kæmpe dyreelsker, og derudover er jeg dyrekommunikator – jeg taler telepatisk med dyr. 

Andre blog indlæg