F.A.Q.

Alting omkring os er energi, og et billede er en øjebliks-fastfrysning af energien af et dyr. Derfor bruger jeg et billede, samt dyrets navn, alder og køn til at forbinde mig til netop dit dyr. Ligesom at bruge det som en ‘adresse’ til netop dit dyr blandt alle andre. Telepati er en energetisk forbindelse mellem to sjæle, og ikke kroppe, og derfor er det muligt at forbinde sig til et dyrs energi over afstand. Afstand, tid og sprog er ingen barriere, siden energi ingen begrænsninger har. Det er derfor ikke et problem, hvis du laver noget med dit dyr mens jeg er i kontakt med det, fordi energi ikke er begrænset af den fysiske verden. Energien kan tage mange former, og i en session kan jeg derfor modtage ord, følelser, sanseindtryk og meget andet fra dit dyr, som jeg formidler videre til dig.

Du skal fremsende mig et nyere billede med mindst ét tydeligt øje, samt alder, navn og køn på dyret. Derudover kan du fremsende op til 8 spørgsmål, jeg vil stille dit dyr, udover mine faste 4 spørgsmål: hvem er du, hvordan har du det fysisk, hvad er dit livsformål og har du noget på hjerte. Du får besked om, hvornår telepatien finder sted, og efter telepatien modtager du 8-10 siders skreven A4 dokument med svarene fra dit dyr. Jeg kommunikerer på en kærlig og respektfuld måde, og yder mit bedste for at skabe kontakt og forståelse mellem dig og dit dyr. Jeg har ofte ventetid på telepatien, så sørg for at tage kontakt og komme på venteliste i god tid.

Det er forskelligt, hvad folk foretrækker. En fjerntelepati er lige så præcis og effektiv som en live telepati, der er ingen forskel i kvaliteten eller i detaljerigdommen i en fjerntelepati. Fjerntelepatien er kun begrænset af de spørgsmål, der stilles, som skal være præcise, så jeg kan stille dem på den tiltænkte måde, og dyret kan svare på netop det, du beder om.
En live telepati har den fordel, at du kan stille uddybbende spørgsmål i løbet af samtalen, og at jeg kan vise dig fysisk evt. øvelser, fysiske tiltag eller træningstip.

Uanset om du vælger en fjerntelepati eller livetelepati, kan du forvente at modtage svarene på dine spørgsmål, så præcist og detaljeret som dit dyr har lyst til at svare. Du kan forvente at få større forståelse, nye perspektiver, ideer til forbedring af træning, helbred eller andet. Jeg lytter til dit dyr, og formidler dets direkte svar til dig.

Telepati er ikke begrænset af nogle dyrearter. Jeg har kommunikeret med alle slags kæledyr (fra fugle, hunde, heste, katte, snegle, reptiler mm) til vilde dyr i alle genre. Jeg oplever, at langt de fleste dyr har lyst til at kommunikere og udtrykke dem selv, og derfor er telepati med alle dyrearter mulige. For dyrene er telepati en naturlig måde at kommunikere på, og alt der behøves for at skabe kontakt er et ‘adresselabel’/en måde at genkende dette specifikke dyrs energi på.

Dyr i himlen har, trods de ikke har en fysisk krop at være i, stadig et energetisk aftryk som man kan forbinde sig med. Energi kan aldrig forsvinde, det kan kun transformeres. Derfor er det muligt at kommunikere med dyr der har krydset over regnebuebroen, også selv om det er mange år siden. De fleste dyr i himlen vil gerne kommunikere, og det kan være en stor hjælp for nogle ejere at få den sidste fred, at lytte til deres dyr endnu engang, og at få afklaret de sidste spørgsmål. Det er muligt at spørge dyrene om alting, men ofte er de ikke særligt interesserede i at snakke om jordlige/fysiske ting, da de ikke længere har en krop. De er tilgengæld enormt interesserede i at give råd til deres ejere, eller at hjælpe deres ejere med at finde fred med det skete.

Healing er en kanalisering af energi fra universet, igennem en healer, direkte til dyret. Energien kan adresseres til det rette dyr ved brug af billede, navn, alder og køn. Det er muligt at fornemme dyret på både fysisk, emotionelt, sjæleligt og mentalt plan. Derfor modtager du som ejer efter en fjernhealing en skriftlig gennemgang af dyrets helbredstilstand (på de 4 planer). Healingen kan arbejde i 3 dage efter selve healingen har fundet sted, og det betyder, at du i denne tid skal tilbyde dyret ekstra vand, samt lytte til hvad det har lyst til i de dage. Dit dyr kan reagere på mange måde, nogle bliver enormt aktive, andre trætte, for nogle forværres adfærden et stykke tid, og for andre er der positive forandringer med det samme. Det vigtigste er, at du som ejer, lader dyret have sin process i de 3 efterfølgende dage, hvorefter energien stabiliserer sig igen.

Telepati er en ganske naturlig evne, som vi alle sammen besidder. Derfor er det muligt for alle at lære telepati. Det handler om at lære at få adgang til det sted i os, der tillader os at høre dyrenes hvisken, få ro indeni og lytte til samt forstå vores intuition. Dette kræver træning, ligesom alt andet! Telepati er et indre værktøj, som vi kan øve os i at bruge, og med den rette vejledning og undervisning kan alle lære telepatiens kunst. Du skal altid være velkommen på min telepati uddannelse eller kurser.

Det gælder altid, at når pengene er betalt for session, uddannelse, kurser eller mentorforløb, så er der ingen refundering. Hvis sessionen, uddannelsespladsen eller kursuspladsen kan sælges til anden side af KØBER SELV, er det helt okay. Men Animal Listening står ikke for videresalg mellem kunder, og er ikke ansvarlig for at refundere hverken hele eller dele af beløb, der allerede er betalt for uddannelser, kurser, mentorforløb og sessioner efter opstartet forløb.