17. Hjerte chakra

Hvis du har trukket dette kort, har dit dyrs hjerte chakra brug for opmærksomhed. Hjerte chakraet er det energicenter, som symboliserer vores indre passion, det vi brænder for og viljestyrke. Det er også her vores livsformål hører til, altså det vi gerne vil bidrage med samt alle vores følelser. Særligt kærlighed og sorg. Et dyr der har et balanceret hjerte chakra, føler sig tilpas i sit liv, føler det udlever sit livsformål og den rolle det har i livet. Når dyrene har ubalancer i hjerte chakraet, er det typisk fordi der er nogle følelsesmæssige problemer, som ikke er blevet håndteret. De er blevet gemt væk eller er ikke blevet anerkendt hos dyret. Dyret har svært ved at holde gejsten oppe, fordi det arbejde den udfører ikke passer til dets eget vision af sig selv.

Forslag:

– Find ud af hvad det er, dit dyr brænder for. Det kan du gøre ved at bruge de næste 2 uger på at gøre alt det, dit dyr har lyst til. Læg alle dine tanker om, hvordan tingene skal se ud, og hvad I burde gøre væk, og bare følg dit dyrs tilbud og instinkter. Det er vigtigt, at du er tålmodig, og virkelig følger dit dyr – dit dyr vil nemlig vise dig de ting, som det brænder for og er interesseret i. Hvis dit dyr slet ikke vil noget, kan du tilbyde det at gå en tur eller træne det. Men start kun ideen op, herefter må du lade dyret lede dig i hvor I skal gå hen, hvor langt, i hvilket tempo osv.

– Hvad er dit dyrs livsformål? Overvej hvilken rolle dit dyr har i dit liv lige nu – og sammenlign det med det, du ved, dit dyr godt kan lide og brænder for samt dets personlighed. Er det et godt match, eller har dit dyr en rolle, der ikke matcher det lige nu? I så fald, fortæl dit dyr verbalt, hvilken rolle du ønsker dit dyr, skal have og tak det på forhånd for hjælpen.

– Har dit dyr nogle følelsesmæssige problemer, så prøv at anerkende dem. Fortæl dit dyr verbalt, at du ser og forstår, hvordan det føler. Tillad dig selv at sidde med de følelser, dit dyr måtte have, for at hjælpe det med at give slip på følelserne.