Wildlife retreat

Elsker du dyr? Eventyr? Og naturen? Også mig! Derfor inviterer jeg på wildlife retreat for at se noget af den fantastiske, vilde natur og dyreoplevelser der findes i Nordnorge. Turen er for folk, der allerede kan tage telepatisk kontakt til dyr, og som er klar til at kaste sig ud i mere komplicerede teknikker og fokusere på vilde, utrænede dyr og fremmede arter. Jeg lover dig for, at dyrene har tons af visdom at dele med os!

Dyrenes visdom er enorm!

Hele mit liv har jeg æret dyrenes visdom – alt det de ser, forstår og deres måde at være i verden på. Jeg kender så mange dyreejere der siger, deres helt og bedste ven er deres dyr, og jeg kender mange der siger: gid jeg kunne være så glad som min hund! Jeg tror på, at vi kan lære fra dyrene, og deres måde at være i livet på, hvis vi tør gå i lære hos dem. På denne retreat vil vi melde os som dyrenes lærlinge, og prøve at forstå deres syn på tingene. Der er mange ting jeg elsker i livet – men på toppen af den liste er vilde dyr, naturens ro og et godt eventyr. Dette retreat giver dig den perfekte kombination af det hele.

Wildlife retreat

Er du klar til at nørde?

I en lille, tæt gruppe af max 8 elever kører vi samlet rundt i minibus fra sted til sted, for at møde nye, fantastiske dyr og kreere dybe, meningsfyldte møder med dyr vi ellers ikke kommer tæt på. Hver dag møder vi en ny dyreart, der har noget nyt at lære os, og hver dag bringer jeg øvelser i telepati til at du kan fordybe og forbedre dine egne evner. 

Dette retreat er også en invitation til at bruge naturen og dyrene til at komme dybere ind i dig selv, arbejde med dig selv og finde fred og ro fra ansvar og bekymringer. Vi bruger naturen omkring os til at finde den indre harmoni. 

Du skal ikke tænke på noget. Alt transport, mad (vegansk) og program er fastlagt. Du skal blot møde op, være nysgerrig og glæde dig til at få nogle vilde, uforglemmelige dage fyldt med dyr. 

Dag 1

Find rensdyr & nordlys

Tema: Telepatisk tracking er evnen til at finde et dyr ved hjælp af telepatien. Dette kan bruges til at finde dyr, der er løbet væk, men også til at finde vilde dyr. Vi øver forskellige teknikker til at finde de vilde rensdyr, og ære vores egen intuition ved at følge den vejledning, vi får. 

Dag 2

Hvalsafari & havets vise

Tema: Hvaler er et af de ældste, nulevende dyr. Det er en gammel mester, der har set lidt af hver på jorden, og som af mange samfund karakteriseres som en af de vise. Vi skal i lære hos dem, og forstå hvordan de anskuer verden, og hvad vi kan lære om os selv og den menneskelige udvikling gennem deres øjne. 

Dag 3

Walk with wolves

Tema: Mange af os vil gerne være milde, kærlige og blide – men vi er også rovdyr, og vi besidder andre kvaliteter, der kan noget helt andet. På denne dag skal vi omfavne vores indre rovdyr, forstå det, den kan bidrage med og hvordan vi kan sætte det i spil i vores liv. 

Dag 4

Hundeslæde-fører

Tema: At bruge telepatien i træningssituationer. Vi ønsker at implementere telepatien i alt hvad vi gør med dyrene – at bruge vores kendskab til deres personligheder, motivationer, lyster og særkendetegn til at tilpasse omgangen med dem, så det bliver en succes!

Dag 5

De vildes visdom

Tema: At modtage visdom fra de vilde dyr omkring os og forstå, dels hvordan vi kan forøge chancerne for en vellykket telepati med vilde dyr, og dels hvordan vi kan udvikle på os selv igennem kommunikationen med de vilde dyr. 

Du får blandt andet

Er du klar til at tage på eventyr med dyrene ved din side?

Denne tur er for dig der drømmer om at komme tættere på de vilde dyr, dig selv og naturen – og som ønsker at styrke dine telepatiske evner. Det bliver et eventyr med ligesindede, hvor vi lader dyrene guide vores oplevelser og læringer, og vi overgiver os til deres flow og livsrytme. 

Denne rejse er for dig som:

  • Elsker dyr og drømmer om et tættere bånd med alle dyr omkring sig
  • Føler et kald for at forstå dyrenes måde at være i livet på, og lære at tune ind på deres beskeder til dig og blive guidet af dyrene omkring dig
  • Er klar til at investere tid og kræfter i at udvide dine telepatiske evner og lære avancerede teknikker
  • Er klar på at gennemgå en spændende indre rejse med dyrene og naturen som vejleder
  • Ønsker at mestre dine egne, intuitive evner

Praktisk

Nordnorge om vinteren er et unikt sted, hvor der er koldt og hvor daglys-timerne er korte. Derfor kommer vi på hele turen til at tilpasse os fuldkommen naturen og dyrenes rytme! Vi vil bruge aftenerne på undervisning til morgendagens program, så vi kan bruge dagslystimerne på at være ude blandt dyrene og øve telepatien. 

  • 6 dage: d. 11-16 november (5 fulde dage, ankomst d. 11 og afgang d. 16)
  • Vi flyver samlet fra KBH lufthavn d. 11/11 om eftermiddagen ellers er man velkommen til at møde os i lufthavnen i Tromsø hvis man flyver fra en anden lufthavn
  • Afsluttes d.16/11 hvor vi lander i Danmark igen om aftenen.
  • Max 8 deltagere
  • Pris: 11.000 kr. for hele turen inklusiv fuld forplejning og alle aktiviteter. Alt mad er vegansk og vi overnatter sammen (1500 kr. betales i depositum ved tilmelding, mulighed for at rate-betale). Eneste der ikke er inkluderet er flybilletten (koster cirka 1500 kr.)
 

Wildlife retreat

11.000 kr. for hele retreatet inklusive alt (undtagen flybillet)

Når betaling er sket, er der ingen returret.

HvAD SIGER mine elever?

Her kan du se et udpluk af mine elevers udtalelser

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.