Wildlife retreat

Elsker du dyr? Eventyr? Og naturen? Også mig! Derfor inviterer jeg på wildlife retreat for at se noget af den fantastiske, vilde natur – og nogle af de fantastiske dyreoplevelser – vi har herhjemme i Danmark. Turen er for folk, der allerede kan tage telepatisk kontakt til dyr, og som er klar til at kaste sig ud i mere komplicerede teknikker og fokusere på vilde, utrænede dyr og fremmede arter. Jeg lover dig for, at dyrene har tons af visdom at dele med os!

Dyrenes visdom er enorm!

Hele mit liv har jeg æret dyrenes visdom – alt det de ser, forstår og deres måde at være i verden på. Jeg kender så mange dyreejere der siger, deres helt og bedste ven er deres dyr, og jeg kender mange der siger: gid jeg kunne være så glad som min hund! Jeg tror på, at vi kan lære fra dyrene, og deres måde at være i livet på, hvis vi tør gå i lære hos dem. På denne retreat vil vi melde os som dyrenes lærlinge, og prøve at forstå deres syn på tingene. Der er mange ting jeg elsker i livet – men på toppen af den liste er vilde dyr, naturens ro og et godt eventyr. Dette retreat giver dig den perfekte kombination af det hele.

Wildlife retreat

Er du klar til at nørde?

I en lille, tæt gruppe af max 7 elever kører vi samlet rundt i minibus fra sted til sted, for at møde nye, fantastiske dyr og kreere dybe, meningsfyldte møder med dyr vi ellers ikke kommer tæt på. Hver dag møder vi en ny dyreart, der har noget nyt at lære os, og hver dag bringer jeg øvelser i telepati til at du kan fordybe og forbedre dine egne evner. 

Dette retreat er også en invitation til at bruge naturen og dyrene til at komme dybere ind i dig selv, arbejde med dig selv og finde fred og ro fra ansvar og bekymringer. Vi bruger naturen omkring os til at finde den indre harmoni. 

Du skal ikke tænke på noget. Alt transport, mad (vegansk) og program er fastlagt. Du skal blot møde op, være nysgerrig og glæde dig til at få nogle vilde, uforglemmelige dage fyldt med dyr. 

Dag 1

Knuthenborg safaripark

Tema: Jorden og menneskeheden lider på mange planer. Vi vil snakke med dyr fra det meste af verden, lære at tappe ind i deres gruppesjæle for at kommunikere med hele arten, høre deres syn på sagen, og få inspiration til hvad de tænker, vi helt praktisk kan gøre for at skabe en forandring – og modtager måske en personlig mission fra dyrene. 

Dag 2

Knuthenborg Safaripark + De vilde heste

Tema: Telepatisk tracking er evnen til at finde et dyr ved hjælp af telepatien. Dette kan bruges til at finde dyr, der er løbet væk, men også til at finde vilde dyr. Vi øver forskellige teknikker til at finde de vilde heste, og ære vores egen intuition ved at følge den vejledning, vi får. 

Dag 3

Sælsafari + krokodille zoo

Tema: De oversete dyr: reptiler og fisk. Dyr der er væsentligt forskellige for os har en tendens til at blive glemt i telepatien og til tider ses som monstre. Vi kan blive udfordret på en manglende følelse af relation til disse dyr så vi må lære at sætte os selv til side for at se verden fra deres synspunkt. Vand-elementer er følelserne, og det hjælper os med at kigge ind af og se, hvad modstanden spejler i os. 

Dag 4

Alpachaer + Samsø

Tema: At være, blive og at skabe en flok. Dyrene i vores liv er en del af vores flok, som vi skal skabe, sørge for er tryg for alle, og som vi følelsesmæssigt bør lede. I en flok skal vi tilgodese alles evner, og støtte op om svagheder. 

Dag 5

Rovfugle

Tema: Telepati som et led i træning af dyr & hvordan det kan hjælpe os til at tilpasse træningen til dyrets behov. Vi øver intenst nærvær i træningen af dyrene, så vi kan etablere et samspil med dem.

Du får blandt andet

Er du klar til at tage på eventyr med dyrene ved din side?

Denne tur er for dig der drømmer om at komme tættere på de vilde dyr, dig selv og naturen – og som ønsker at styrke dine telepatiske evner. Det bliver et eventyr med ligesindede, hvor vi lader dyrene guide vores oplevelser og læringer, og vi overgiver os til deres flow og livsrytme. 

Denne rejse er for dig som:

  • Elsker dyr og drømmer om et tættere bånd med alle dyr omkring sig
  • Føler et kald for at forstå dyrenes måde at være i livet på, og lære at tune ind på deres beskeder til dig og blive guidet af dyrene omkring dig
  • Er klar til at investere tid og kræfter i at udvide dine telepatiske evner og lære avancerede teknikker
  • Er klar på at gennemgå en spændende indre rejse med dyrene og naturen som vejleder
  • Ønsker at mestre dine egne, intuitive evner

Praktisk

  • 5 dage: 22-26 august 2022
  • Mødested mandag d. 22/8 kl. 9 på Roskilde Station
  • Afsluttes fredag. d.26/8 kl. ca. 17 på Roskilde Station
  • Max 7 deltagere
  • Pris: 7500 kr. for hele turen inklusiv fuld forplejning og alle aktiviteter. Alt mad er vegansk og vi overnatter sammen (1500 kr. betales i depositum ved tilmelding, mulighed for at rate-betale)
 

Wildlife retreat

7500 kr. for hele retreatet inklusive alt

Når betaling er sket, er der ingen returret.

Vil du på info liste til når næste hold for telepati uddannelsen starter?

HvAD SIGER mine elever?

Her kan du se et udpluk af mine elevers udtalelser

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.