Telepati uddannelse

Vil du tage en telepati uddannelse? Ønsker du at forstå dyrene i dit liv på et dybere plan og måske endda hjælpe andre med at skabe mere harmoniske relationer til deres dyr? Mærker du at dyrene kommunikerer med dig og trækker det i dig for at forstå, hvad det er, de vil dig? Ønsker du en dybdegående uddannelse med plads og tid til hvert et skridt? Så er denne uddannelse helt rigtig for dig! Hvor fantastisk er det ikke, at kunne høre, hvis vores dyr har nogle særlige ønsker, eller hvis de har ondt? Telepati er en vidunderlig evne, der gør os i stand til at forstå vores medarter i langt højere grad og hjælper os med at skabe dybere relationer. Er du klar til at gøre en seriøs forskel for dyrene i dit liv?

Du kan telepatere!

Lad mig starte med at gøre én ting klart: DU KAN TELEPATERE! Telepati er en medfødt evne hos alle, og med den rette træning kan vi alle lære at genetablere kontakten til denne evne. Mange der melder sig på min telepati uddannelse starter med tanken om hvorvidt de overhovedet kan lære at telepatere – det gjorde jeg også selv, da jeg startede med at øve telepati. Jeg har undervist i mange år, alle aldersgrupper, køn og i flere lande og jeg har endnu ikke stødt på nogle, der ikke har kunne lære at telepatere. Jeg hjælper og støtter dig på hele rejsen, sørger for at du kommer helt i mål, og vi skaber et stærkt og støttende fællesskab i gruppen.

Telepati uddannelse

Hjertevarm uddannelse

Denne telepati uddannelse består af et lille hold. Det skaber en hjertevarm atmosfære med plads og rum til vild udvikling og med plads til den enkelte elev! Dine egne dyr får lov til at være lærermestre på denne rejse – sammen med håndplukkede dyre-undervisere samt naturens egne vilde forslag. Det bliver en rejse ind i dig selv, hvor du får mulighed for at forbinde dig med dine egne naturlige evner.

På uddannelseforløbet vil vi i passende tempo bygge et fundament med udgangspunkt i de 5 elementer til at lære telepati.
– Bliv nærværende
– Find stilhed
– Stol på din intuition
– Åben hjertet
– Rens dig selv

Derudover vil vi blandt andet fordybe os i ting som at Sende og modtage beskeder klart og tydeligt. Have tiltro til de beskeder du modtager forstå de beskeder, du modtager. Kommunikere kreativt og på flere forskellige kanaler. Tage kontakt igennem mange forskellige indgangsvinkler. Scanne krop og sind for fysiske og psykiske forstyrrelser. Stille de rette spørgsmål. Skabe et trygt space for dyret i telepatien.

Modul 1

At åbne op for telepatiske beskeder

Lær at åbne for kontakten og modtag telepatiske beskeder.

Modul 2

At kommunikere kraftfuldt

Lær at sende og modtage klare beskeder og at genkende de telepatiske beskeder fra dine tanker.

Modul 3

Cases: vilde dyr, adfærdsproblemer og kropslige læsninger

Cases: Vilde dyr, adfærdsbehandlinger og fysiske læsninger af dyrets krop.

Modul 4

Videre arbejde

Fokus på præcision og at få flere detaljer, hvordan man videreformidler samt hvordan man opnår en dyb kontakt med sine egne dyr.

Du får blandt andet

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Er du klar til en dybdegående og skelsættende uddannelse?

Denne uddannelse i telepati er en unik mulighed for at få et stærkt, dybdegående fundament i at telepatere med dyr. En uddannelse i telepati er den bedste investering du kan gøre for dig selv og dine dyr. At høre dyrenes beskeder ændrede mit liv for altid – og det vil også ændre dit! 

Denne uddannelse er for dig som:

 • Elsker dine dyr!
 • Føler et kald for at forstå dyrene i dit liv
 • Er klar til at investere tid og kræfter i din egen indre udvikling
 • Ønsker at hjælpe dine egne eller andres dyr
 • Er klar på at gennemgå en spændende indre rejse med dyrene og naturen som vejleder
 • ønsker at mestre dine egne, intuitive evner

Praktisk

 • 4 weekender
 • Alle dage fra kl. 10-16
 • Max 12 deltagere
 • Pris: 9500 kr. for hele uddannelsen alt inklusive, kan betales i rater
 • Afsluttes med certifikat eller eksamensbevis (eksamen er valgfri)
 • Tilmelding til: mathilde.denning@hotmail.com
Næste hold: 1-2 april, 13-15 maj, 10-11 juni og 8-9 juli 2023 på Drøwten 4, 8830 Tjele. 

Telepati uddannelse

9500 kr. for hele uddannelsen alt inklusive

Når betaling er sket, er der ingen returret.

4 weekender, alle dage fra kl. 10-16. Uddannelsen afsluttes med cerifikat eller eksamensbevis (eksamen er valgfri)

Telepati uddannelse

En dybdegående, hjertevarm og transformerende uddannelse – for både dig og dyrene i dit liv! En lille, rummelig gruppe med masser fokus på den enkeltes behov og ønsker. 4 moduler af 2 dage hver. Betaling er bindende og refunderes ikke efter opstartet forløb. Stopper man undervejs i opstartet beløb skal hele beløbet fortsat betales.

Vil du på info liste til når næste hold for telepati uddannelsen starter?

  HvAD SIGER mine elever?

  Her kan du se et udpluk af mine elevers udtalelser

  NYHEDSMAIL

  Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.