Akademi

Telepati uddannelse avanceret

Har du taget kurser eller uddannelser i telepati? Har du lært at tage kontakt til dyrene, men vil gerne forbedre dig? Vil du gerne lære at modtage mere detaljerede, præcise og længere forklaringer fra dyrene? Vil du gerne arbejde med mere avancerede cases og teknikker? Ønsker du at lære terapeutiske teknikker, og at arbejde i dybden med energi? Så er denne uddannelse noget for dig!

De næste skridt

Når du har lært at tage kontakt med dyrene omkring dig, følger det næste skridt: masser af træning. Men nogle gange er det svært at finde ud af, hvordan man skal forblive i kontakt med denne evne, og hvordan man løser de blokeringer og problematikker man løber ind i undervejs. Det oplevede jeg selv, og det fik mig til at tage ikke mindre end 3 forskellige telepati-uddannelser, som lærte mig de samme fundamentale ting. Derfor har jeg sammensat dette avancerede hold, som tager dig skridtet videre med mere avancerede teknikker og cases, og som samtidig lærer dig at forblive i kontakt med din evne, mestre din egen energi, arbejde terapeutisk med dyrene og gøre brug af dine evner på en naturlig måde i din hverdag. Bare fordi vi kan tage kontakt til dyrene, betyder det ikke, at vi føler os trygge eller hele tiden stoler på, at det vi modtager er korrekt. Denne uddannelse hjælper dig med at få mere tillid til dine egne evner.

Dybdegående uddannelse

Denne uddannelse er tilrettelagt efter de behov og ønsker som jeg har hørt fra tidligere elever eller andre allerede uddannede telepatører. Det betyder, at denne uddannelse er specialiseret til at løse de problemer, som mange løber ind i, og udvikle de evner som gavner de fleste. Det er også en fleksibel uddannelse med plads til at håndtere problematikker som den konkrete uddannelsesgruppe løber ind i.

Helt eksklusivt er inkluderet i prisen 2×1,5 privatundervisning pr. Elev, som kan bruges til at løse individuelle problematikker eller dykke ned i specifikke interesseområder. De er tiltænkt at hjælpe den individuelle elev videre i dennes rejse og træning.
Derudover afleveres en case-telepati mellem hvert modul som man får personlig feedback på for både det telepatiske indhold og formidling samt ideer til forbedring, uddybende spørgsmål mm.

Telepati uddannelse avanceret

Vi arbejder også med ting som:

Det er en dybdegående uddannelse, med et lille hold af kun 6 elever så der er plads til individuel undervisning og feedback, for at give hver elev hjælp med deres indre blokering og problemer, og samtidig fylde deres værktøjskasse med nye, dybdegående værktøjer til at nå deres mål.

Føler du dig kaldet til at forbedre dine evner til at hjælpe dyrene?

Denne uddannelse i telepati er en unik mulighed for at bygge på dit fundament i telepati med dyr, så du kan føle dig mere sikker, tryg, blive mere detaljeret og præcis samt bruge avancerede teknikker til at få de svar der er brug for.

Denne uddannelse er for dig som:

Du får blandt andet:

Praktisk

Telepati uddannelse avanceret

10.000 kr. for hele uddannelsen alt inklusive.

Når betaling er sket, er der ingen returret.

Kurset foregår over 3 weekender af 2 dage hver, alle dage fra kl. 10-16. Uddannelsen afsluttes med certifikat.

Næste hold: afholdes d. 18-19 marts, 29-30 april og 3-4 juni. Adressen er: Roskilde. FULDT BOOKET

 

Vil du på info liste til når næste hold for avanceret telepati uddannelse starter?

    HvAD SIGER mine elever?

    Her kan du se et udpluk af mine elevers udtalelser

    NYHEDSMAIL

    Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.