Akademi

Telepati for børn

På denne side kan du følge med i mine kurser, workshops og foredrag. I oversigten nedenfor kan du finde kommende arrangementer.

Workshop

Telepati workshop for børn og unge

Kærligheden til dyr startede for mange, da de var børn. Som vi voksede op, blev vi revet væk fra den intuitive, oprindelige kontakt, vi havde til dyrene – og ind i logikkens og præstationens verden. Det er derfor, der er så mange børn og unge, som har en fantastisk evne til at mærke og læse dyrene omkring sig! Og bare ved at støtte børnene en smule, kan de gå endnu dybere ind i kontakten og forstå den, så de aldrig behøver glemme denne evne.

Denne workshop er for børn i alderen 8-14 år, som har lyst til at lære om telepatiens verden, finde ud af hvad det er, hvordan det fungerer, og prøve kræfter med selv at træne deres telepatiske evner. Hvis de unge ønsker en forældre/bedsteforældre eller andet med, betales der bare en ekstra plads.

Vi vil bruge både dyrene omkring os og billeder af dyr til at træne:

Man behøver ikke vide noget på forhånd – men børnene skal have hørt om telepati, og være nysgerrige på at prøve kræfter med denne unikke verden.

 

Praktisk

  • Kristi himmelfarts dag, d. 26/5
  • Tid: 10-15 med masser pauser
  • Alder: Børn fra 6-14 år
  • Pris: 700 kr. per. deltager (børn må gerne medbringe en voksen, men det forventes at denne voksne deltager aktivt, og der betales også for dennes deltagelse)
  • Sted: Spanagervej 19, 4632 Bjæverskov
  • Tilmelding: mathilde.denning@hotmail.com 

 

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.