Online grundforløb: Den forbundne dyreejer

Er dit største ønske også, at lære at forstå dyrene i dit liv? Ville du elske at kunne stille spørgsmål til dit dyr og få svar? Drømmer du om en bedre forståelse og en endnu tættere forbindelse med dit dyr? Vil du gerne kunne heale dit eget dyr og afhjælpe problemer? Så er du kommet til rette forløb.

Dig og dit dyr i fokus

Vi er alle født telepatiske og healende, også selvom du måske er ligesom mig da jeg startede og ikke anede det. Telepati er en medfødt evne hos alle, og med den rette træning kan vi lære at genetablere kontakten til denne evne. Healing er naturligt for os alle, og den mildeste og mest dybdegående måde at hjælpe sit dyr på, som jeg kender. Og det bedste af det hele: vi er selv de bedst egnede til at hjælpe vores egne dyr, fordi jo tættere vi er med vores dyr, desto stærkere en forbindelse kan vi opnå. Dette forløb er bygget op som to separate forløb: Den telepatiske del og den healende del. De kan både følges seperat, men passer perfekt sammen til at give hele pakken af kompetencer. Man kan tilmelde sig de to forløb ét af gangen, men der er rabat hvis man melder sig på begge forløb. De afholdes på skift – ét om foråret og ét i efteråret.

Livslang adgang til materialet – powerpoints, lydfiler mm

Optagelser af hvert modul som kan ses igen og igen

Adgang til lukket FB-fællesskab, online univers samt e-bog

Den telepatiske del

Modul 1

At få stilhed i hovedet, finde nærvær og do’s and dont’s omkring telepati

Modul 2

Lær de forskellige ’kanaler’ for telepati at kende og få din første telepatiske oplevelse

Modul 3

Forstå din intuitions kendetegn, og hvordan du genkender den fra tanker, følelser og andet

Modul 4

Lær kroppens indre ja & nej at kende og lær at stille de gode spørgsmål

Modul 5

Lær at stille spørgsmål på flere forskellige kanaler og at skabe en hjerte-til-hjerte kontakt med dyret

Modul 6

Få teknikkerne til at skabe en stærk kontakt til dine egne dyr og modtage deres svar

Modul 7

Lær at læse dyrenes fysiske krop og at lave kompromiser og løse adfærdsproblemer

Healings delen

Modul 1

Lær hvad healing er, hvordan du træder ind i rollen som healer og hvor du henter de healende kræfter fra

Modul 2

Lær at scanne dyrets fysiske krop for skavanker og ubalancer – du vil få flere forskellige metoder til at opdage, hvor problemerne sidder, samt hvor og hvordan du skal behandle

Modul 3

Du vil lære om dyrenes chakra (energicentre), hvad de repræsenterer, og hvordan du kan balancere hvert af dem

Modul 4

Lær at forstærke dine healende evner igennem diverse energetiske teknikker samt krystaller og æteriske olier

Modul 5

Lær om de 5 forskellige dyrepersonligheder, og hvilke problematikker fysisk og mentalt, der typisk følger med hver personlighed

Modul 6

Lær metoder til at heale dig selv, så du kan være den stærkeste og bedste udgave af dig selv som dyreejer. Lær at pendulere for at få svar på ting såsom om dit dyr mangler tilskud, særlig behandlingsformer osv.

Der følger både glæder og sorger med som dyreejer. Dette online forløb er til de dyreelskere, der vil være godt rustet til at hjælpe deres egne dyr. Du vil lære:

Efter at have lært og brugt disse teknikker med mine egne dyr, forandredes alting for mig! Er du klar til at gøre en seriøs forskel for dyrene i dit liv?

Øjenåbnende forløb

Dette forløb  består af et lille hold, da jeg ønsker at være i stand til at lære jer alle at kende, følge jeres udvikling, og guide jer med individuelle blokeringer og vanskeligheder. Dine egne dyr får lov til at være læremester på denne rejse – sammen med håndplukkede dyre-undervisere. Det bliver en rejse ind i dig selv, hvor du får mulighed for at forbinde dig med dine egne naturlige evner! Jeg ønsker, at du efter endt forløb føler dig i stand til at forstå, støtte, tale til, høre og heale dit dyr, når der er brug for det. 

Forløbet består af teori, og masser af praktiske øvelser, som hold, i grupper og i par. Alting foregår online, og jeg er med på hele rejsen. Kan man virkelig lære telepati online? JA jeg laver MASSER læsninger igennem billede hver uge, og har undervist mange 100% online, som sidenhen endda har brugt det professionelt. Bliver det tungt og kedeligt? NEJ, det bliver dynamisk, varieret og sjovt.

Du går fra forløbet i stand til at kommunikere med dine egne dyr, føre samtaler med dem, støtte dem til at have det bedre fysisk og psykisk og være i stand til skabe den bedste hverdag med dine dyr.

Praktisk

Melder du dig på begge forløb, får du det samlet til 8000 kr. og sparer altså 1000 kr. 

Vil du på info liste til når næste hold for online grundforløb starter?

    HvAD SIGER mine elever?

    Her kan du se et udpluk af mine elevers udtalelser

    NYHEDSMAIL

    Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.