Akademi

Kursusforløb: Den intuitive hestebehandler

Ønsker du at kombinere din behandleruddannelse med intuitive og indfølende redskaber? Kunne du tænke dig at lære mere om energi, flow, indføling, aflæsning af heste og energetiske redskaber, som du kan kombinere med din behandler baggrund? Vil du også lære mere om dig selv som behandler og hvordan du overkommer blokeringer og træder ind i dit fulde potentiale?

En ny og øjenåbnende værktøjskasse

Kursusforløbet afholdes af Sidsel Sommer og Mathilde Denning, og vi har fokus på at lære dig at undersøge og forbinde dig med hestene intuitivt og forstå ikke kun deres fysik, men også deres mentale, følelsesmæssige og sjælelige lag. Du får kendskab til termer som energi, flow, forbindelse, intuition og lærer at sætte dem i spil i dit arbejde.

Du lærer også at finde de største blokeringer i hesten, uanset om det er fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller sjæleligt og se hvordan de 4 legemer er forbundet og påvirker hinanden. Dermed får du en afgørende forståelse for både hestens energilegemer samt de forskellige vævstyper, du kan arbejde med.

Du lærer konkrete metoder og teknikker til at arbejde med din intuition, og lærer at genkende samt sætte den i spil i dine behandlinger for at hjælpe hestene endnu bedre. Du fylder din værktøjskasse med nye energetiske redskaber, som du kan bruge i fremtidige behandlinger til at støtte hestene.

Vi har også stor fokus på at lære dig mere om din rolle som behandler og hvordan du kan arbejde rent (og ikke fra ego) samt hvordan du udvikler og igangsætter dine egne evner i dine behandlinger.

Dine undervisere

Sidsel Sommer: Jeg er osteopat og fysioterapeut på dyr og mennesker og arbejder i min klinik i Farum og rundt i stalde på Sjælland. Siden jeg var barnhar jeg kunne mærke energier og har specialiseret mig i en meget blid osteopatisk teknik, som jeg elsker at bruge og undervise i. Udover min praksis holder jeg kurser og foredrag i ind- og udland, skriver jeg artikler i nationale og internationale blade.
Den osteopatiske tilgang til kroppen er en scanning af, hvor i systemet de største blokeringer findes. Er det i kraniosakralsystemet, nervesystemet, blodsystemet, organsystemet eller måske bare i et led eller en muskel, der husker en oplevelse og gemmer spændingen i sig? Denne teknik kan slippe spændinger i alt væv, også selvom man ikke kan komme direkte ind til det. www.sidselsommer.dk

Mathilde Denning: Jeg ejer firmaet ‘Animal Listening’ og specialiserer mig i telepati og healing af dyr. Jeg er blandt andet uddannet Telepathic Soul Healer, holistic animal advispr, energy flow healer, young rolemodel coach, biolog m.m. Vigtigst af alt er jeg en nysgerrig dyreelsker og jeg nyder at kombinere ting for at skabe den største forskel for dyrene, som jeg arbejder med. I mit virke uddanner jeg telepatører og healere, holder kurser, foredrag, workshops, skriver bøger og rådgiver dyreejere 1:1 for at optimere deres relation til dyr samt dyrss liv og velvære. www.mathilde-denning.dk

Modul 1

Forbind dig til noget større end sig selv, undgå at gå ind i dit ego og tap ind i og brug den højere universelle viden og energi omkring os. Let mental stress, tankestrømme og bliv mere nærværende.

Modul 2

Mærke og genkend din intuition fra andre stemmer i dig selv såsom logik, følelser eller frygt

Modul 3

Fornemme, genkende, mærke og sanse energiformer og energifelter.

Modul 4

Mærk blokeringer i hesten og manglende flow i hestens krop.

Modul 5

Tage kontakt til hesten og lyt til den, forstå de forskellige personlighedstyper du kan møde og lær at vide, hvordan du håndterer dem bedst.

Modul 5

Tage kontakt til hesten og lyt til den, forstå de forskellige personlighedstyper du kan møde og lær at vide, hvordan du håndterer dem bedst.

Modul 6

Brug forskellige energetiske værktøjer til at optimere dine behandlinger og metoder.

Modul 7

Lær dig selv at kende som behandler, dine evner, styrker og svagheder og hvilke arbejdsgange der passer til dig og det du vil repræsentere. Selvhjælp som behandler til at løse fremtidige blokeringer og støtte sig selv i at blive den bedste behandler du kan og holde til arbejdet som behandler.

Den intuitive hestebehandler

Dette forløb er for dig der:

Praktisk:

Kursusforløb: den intuitive hesteejer

6500 kr. for hele forløbet (1000 kr. i depositum ved tilmelding)

Når betaling er sket, er der ingen returret.

Kurset foregår over 7 aftener. Optagelseskrav: En uddannelse som hestebehandler (enhver type)

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.