Kurser

Level 1 - telepati

Ønsker du at kommunikere med dyrene i dit liv? Ønsker du at åbne for muligheden for at modtage beskeder samt sende svar retur? Vil du gerne uddybe dit forhold til dyrene i dit eget liv? Vil du lære at bruge din intuition til at kommunikere med dyrene? Ønsker du at stilne dit sind og blive så nærværende at dyrenes kommunikation kan nå dig? Så er dette kursus det rette for dig!

Du kan telepatere!

Lad mig starte med at gøre én ting klart: DU KAN TELEPATERE! Telepati er en medfødt evne hos alle, og med den rette træning kan vi alle lære at genetablere kontakten til denne evne. Det er ikke en evne forbeholdt få, udvalgte – tværtimod er det en evne som ethvert menneske besidder, og som vi alle kan lære at forstå og gøre brug af i vores dagligdag. Hvor fantastisk er det ikke, at kunne høre, hvis vores dyr har nogle særlige ønsker, eller hvis de har ondt? Telepati er en vidunderlig evne, der gør os i stand til at forstå vores medarter i langt højere grad og hjælper os med at skabe dybere relationer. Er du klar til at gøre en seriøs forskel for dyrene i dit liv?

Level 1

Hjertevarm undervisning

Kurser består af et lille hold. Det skaber en hjertevarm atmosfære med plads og rum til vild udvikling! Dine egne dyr får lov til at være lærermestre på denne rejse – sammen med håndplukkede dyre-undervisere. Det bliver en rejse ind i dig selv, hvor du får mulighed for at forbinde dig med dine egne naturlige evner!

Vi vil lære de 5 grundelementer for at kommunikere telepatisk:

Derudover vil vi blandt andet fordybe os i ting som at:

“Det har været en fantastisk rejse ind i dyrenes univers. Tak fordi du åbnede mine øje for dette. Jeg følte mig virkelig både set, og hørt – OG DET VIRKER. Mathilde har en super professionel tilgang til at formidle læring, og har tillige en unik indlevelsesevne, hos både dyr og mennesker.”

– Tine Klinder

Er du klar til at ændre din tilgang til dyrene for altid?

Dette kursus er for dig, der ønsker at tilgå dine dyr på en nye, alternativ og energi-baseret måde, hvor dyrene ses som ligeværdige, vise væsner, der kan berige vores liv! Dyrene er mestre i at telepatere, og på kurset lærer vi fra dem. Vi arbejder med forskellige, konkrete metoder, som du kan tage med hjem og øve videre på – og vi skaber dine (måske) første telepatiske oplevelser. Kurset er for dig der:

Praktisk:

– Kurset foregår over 2 dage
– Alle dage fra kl. 10-16
– Max 10 deltagere
– Adressen for kurset er:
– Pris: 1800 kr. for hele weekenden
– Afsluttes med certifikat

Næste kursus:

22-23 august 2020, Stenbjergvej 1, 8752 Østbirk
19-20 December 2020, Tømmerupvej 108, 2770 Kastrup
19-20 juni 2020, Tømmerupvej 108, 2770 Kastrup Tilmelding? mathilde.denning@hotmail.com