Akademi

Kurser, workshops og foredrag

På denne side kan du følge med i mine kurser, workshops og foredrag. I oversigten nedenfor kan du finde kommende arrangementer.

Kurser

Kom med på et kursus i intuitiv dyrekommunikation, og lær at bygge en værdifuld bro mellem dig selv og dine dyrevenner. Evnen til at telepatere med dyr, er vi alle født med. Telepati giver dig mulighed for, igennem dialog med dit dyr, at få en større forståelse for dets verden samt de ønsker, tanker og følelser det har.

På denne magiske workshop arbejder vi med at få kontakt til vores intuition, finde fred og stilhed i os selv for herigennem at tage telepatisk kontakt til dyrene i vores liv. Vi kigger på de typiske problemstillinger, vi møder, når vi ønsker at lære telepati – og lærer hvordan vi kan arbejde os igennem dem.

På dette telepati kursus, får du en unik mulighed for at få dine egne første oplevelser med telepati, igennem inspirerende fortællinger, undervisning, vejledning og masser praktiske øvelser!

Kurset findes på flere niveauer varierende fra 1-3, hvilket viser hvor dybt og detaljeret vi arbejder. De højere niveauer er mere dyberegående kurser, men kræver at man har taget et niveau 1 kursus først. 

Vil du lægge hus til et telepati kursus? Så skriv en mail til: mathilde.denning@hotmail.com

Akademi

Kursusforløb: Den intuitive hestebehandler

Ønsker du at kombinere din behandleruddannelse med intuitive og indfølende redskaber? Kunne du tænke dig at lære mere om energi, flow, indføling, aflæsning af heste og energetiske redskaber, som du kan kombinere med din behandler baggrund? Vil du også lære mere om dig selv som behandler og hvordan du overkommer blokeringer og træder ind i dit fulde potentiale?

En ny og øjenåbnende værktøjskasse

Vi har fokus på at lære dig at undersøge og forbinde dig med hestene intuitivt og forstå ikke kun deres fysik, men også deres mentale, følelsesmæssige og sjælelige lag. Du får kendskab til termer som energi, flow, forbindelse, intuition og lærer at sætte dem i spil i dit arbejde.

Du lærer også at finde de største blokeringer i hesten, uanset om det er fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller sjæleligt og se hvordan de 4 legemer er forbundet og påvirker hinanden. Dermed får du en afgørende forståelse for både hestens energilegemer samt de forskellige vævstyper, du kan arbejde med.

Du lærer konkrete metoder og teknikker til at arbejde med din intuition, og lærer at genkende samt sætte den i spil i dine behandlinger for at hjælpe hestene endnu bedre. Du fylder din værktøjskasse med nye energetiske redskaber, som du kan bruge i fremtidige behandlinger til at støtte hestene.

Vi har også stor fokus på at lære dig mere om din rolle som behandler og hvordan du kan arbejde rent (og ikke fra ego) samt hvordan du udvikler og igangsætter dine egne evner i dine behandlinger.

Modul 1

Forbind dig til noget større end sig selv, undgå at gå ind i dit ego og tap ind i og brug den højere universelle viden og energi omkring os

Modul 2

Let mental stress, tankestrømme og bliv mere nærværende

Modul 3

Mærk og genkend din intuition fra andre stemmer i dig selv såsom logik, følelser eller frygt

Modul 4

Fornem, genkend, mærk og sans energiformer og energifelter

Modul 5

Mærk blokeringer i hesten og manglende flow i hestens krop

Modul 6

Tag kontakt til hesten og lyt til den, forstå de forskellige personlighedstyper du kan møde og lær at vide, hvordan du håndterer dem bedst

Modul 7

Brug forskellige energetiske værktøjer til at optimere dine behandlinger og metoder

Modul 8

Lær dig selv at kende som behandler, dine evner, styrker og svagheder og hvilke arbejdsgange der passer til dig og det du vil repræsentere

Modul 9

Selvhjælp som behandler til at løse fremtidige blokeringer og støtte sig selv i at blive den bedste behandler du kan og holde til arbejdet som behandler

Den intuitive hestebehandler

Dette forløb er for dig der:

Praktisk:

Kursusforløb: den intuitive hesteejer

6500 kr. for hele forløbet (1000 kr. i depositum ved tilmelding)

Når betaling er sket, er der ingen returret.

Kurset foregår over 9 aftener. Optagelseskrav: En uddannelse som hestebehandler (enhver type

Workshop

Der er mulighed for at booke mig til forskellige workshops indenfor dyrekommunikation, dyrehealing, intuitiv kontakt med dyrene, spirituel kontakt med dyrene, problemløsning med dyr og alt andet indenfor mit felt. Det kan være privat, men er din hundeklub, rideskole, rideklub, katte forening, dyreinternat eller andre klubber eller foreninger interesserede i at forstå dyrene telepatisk? Er I nysgerrige på, hvordan vi bygger en stærk, intuitiv bro imellem os og dyrene? Hvordan vi kan sende beskeder til dyrene og modtage svar tilbage? Så kommer jeg gladeligt og afholder en workshop hos jer! Er du interesseret i at booke mig til en workshop så skriv en mail til: mathilde.denning@hotmail.com og vi finder en passende løsning.

Rodchakra

Kursus

Chakra-weekend for dig og dit dyr

Chakraerne er kroppens energicentre. De repræsenterer både det fysiske, mentale og følelsesmæssige lag i mennesker og dyr. Hvert enkelt chakra er forbundet til specifikke følelsesmæssige og mentale mønstre.
Chakraerne kan både være i balance og i ubalance hos os og dyrene. Det kan blandt andet lokaliseres ved kinesiologisk testning.

Når vi kender til chakra-arbejdet i os selv og i dyrene, er vi i stand til at forstå os selv og vores dyr klarere. Vi bliver bedre til at forstå, hvor der er udviklingsmuligheder, og hvor vi allerede er i stærk balance. Det giver en indsigt i, hvorfor både vi og dyrene reagerer, som vi gør, og hvad der skal til for at skabe nye, sunde vaner og en stærkere relation.

Vi er forbundet til vores dyr, og vores egne energicentre påvirker dyrenes – dette kan enten være positivt og skabe stor udvikling i både os og dyrene, men det kan også have en negativ effekt, hvor vi kommer til at tappe ind i hinandens svagheder, og dermed opstår der flere konflikter.

 

På kurset vil vi:

– Give dig en grundig indføring i chakraernes verden, hvad de betyder, og hvordan både mennesker og dyr intuitivt arbejder med deres chakra
– Gennemgå ét chakra ad gangen. Her vi går i dybden med hvad dette chakra repræsenterer og symboliserer i både dyr og mennesker.
– Du får konkrete teknikker til at teste dig selv, og dit dyrs, chakra for ubalancer
– Vi lærer dig hvordan du kan arbejde med dig selv og dit dyr, for at skabe større balance i hvert chakra
– Blive klogere på os selv og vores dyr, forstå hvor vores styrker og svagheder er, og hvordan det påvirker vores relation og samarbejde
– Der arbejdes både teoretisk og praktisk undervejs på kursister og dyr.

 

Praktisk:
– Kurset foregår på adressen: Farumvej 135, 3520 Farum
-Undervisere: Mathilde Denning og Søs Fejerskov-Quist
– Kurset foregår: d. 4-5 marts 2022
– Tidspunktet er: 10-16 begge dage
– Samlet pris for kurset: Kr. 2.500,- inklusiv undervisningsmateriale
– Depositum på 1000 kr. betales ved tilmelding
– Tilmelding til: mathilde.denning@hotmail.com

 

Workshop

Telepati workshop for børn og unge

Kærligheden til dyr startede for mange, da de var børn. Som vi voksede op, blev vi revet væk fra den intuitive, oprindelige kontakt, vi havde til dyrene – og ind i logikkens og præstationens verden. Det er derfor, der er så mange børn og unge, som har en fantastisk evne til at mærke og læse dyrene omkring sig! Og bare ved at støtte børnene en smule, kan de gå endnu dybere ind i kontakten og forstå den, så de aldrig behøver glemme denne evne.

Denne workshop er for børn i alderen 8-14 år, som har lyst til at lære om telepatiens verden, finde ud af hvad det er, hvordan det fungerer, og prøve kræfter med selv at træne deres telepatiske evner. Hvis de unge ønsker en forældre/bedsteforældre eller andet med, betales der bare en ekstra plads.

Vi vil bruge både dyrene omkring os og billeder af dyr til at træne:

Man behøver ikke vide noget på forhånd – men børnene skal have hørt om telepati, og være nysgerrige på at prøve kræfter med denne unikke verden.

Foredrag

Der er mulighed for at booke mig til forskellige foredrag indenfor dyrekommunikation, dyrehealing, intuitiv kontakt med dyrene, spirituel kontakt med dyrene, problemløsning med dyr og alt andet indenfor mit felt. Er du interesseret i at booke mig til et foredrag så skriv en mail til: mathilde.denning@hotmail.com og vi finder en passende løsning.

Foredrag – den intuitive dyreejer
Har du lyst til at forstå, hvordan du kan komme i mere intuitiv kontakt med dine dyr og skaber en større indføling samt udvide jeres relation? Så kom med på dette foredrag.

Jeg hører utallige dyreejere fortælle mig, at de ikke tror på, at de selv besidder evnerne til at kommunikere telepatiske med dyr. De tror, at det sikkert er for svært eller for meget arbejde for dem. Men det er ikke sandt – vi besidder alle evnerne til at kommunikere telepatisk med dyr. På dette interaktive foredrag viser jeg dig, at også DU besidder evnerne. Jeg giver dig konkrete, praktiske redskaber til at udvide denne evne.

Efter at have undervist alle typer af mennesker i ind- og udland garanterer jeg, at telepati er noget vi alle kan lære. På dette foredrag sætter jeg dig i kontakt med den skjulte evne i dig selv. Så du kan påbegynde, eller fortsætte, din rejse i at fordybe din kontakt med dyrene, forstå dem lettere og skabe en værdifuld bro imellem jer.

Når du begynder at lytte mere til din intuition omkring dyrene, og følge deres små signaler og beskeder, vil du opleve at jeres relation forandres. I bliver begge er i stand til at kommunikere på et fælles sprog der skaber grobund for forståelse. Når aftenen er omme vil du gå hjem med en udvidet forståelse for, hvordan dyrene kommunikerer med dig, og med brugbare redskaber du kan bruge for at komme i kontakt med dyrene i dit liv.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan dyrene taler til dig, og hvordan du kan tale tilbage? Så hold øje med kommende foredrag, eller vil du lægge hus til et foredrag?

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.