Akademi

Healing uddannelse

Ønsker du at lære at heale dyr? Ønsker du at lære mere om det fysiske, mentale, emotionelle og sjælelige plan i dyr – og hvad du kan gøre for at balancere hvert niveau? Vil du lære at aktivere dine indre healer evner? Brænder du for at formidle ændringer for dyr der behøver dig? Så er denne uddannelse noget for dig.

Vi er alle healere

Vi er alle healere i vores eget liv, af hinanden og af dyrene i vores liv. Ved at tilgå disse indre evner, og bevidst vælge at aktivere samt guide dem kan vi skabe healing på alle planer i dyrene og os selv. Healing er ikke noget, der er begrænset til få individer – vores krop healer hele tiden sig selv, vi healer de oplevelser vi får gennem livet, og vores støtte til andre hjælper dem til at heale, hvilket beviser at vi alle besidder healende evner. På denne uddannelse lærer du at aktivere dine evner bevidst, at bruge dem til at skabe forandringer i dyrene omkring dig, samt at forstå hvilke teknikker du kan anvende til at forstærke din healing. At heale indebærer at formidle energi fra universet, og være kanal for at denne energi når frem til de steder der behøver energien. Du lærer ikke kun at afsende healende energi, men også at læse hvor den er nødvendig for dyrene og hvorfor, så din videre rådgivning vil støtte op om denne healende process.

Dybdegående dage

At lære at heale bevidst vil skabe store forandringer i dit liv. Vi vil på uddannelsen øve os i både fjernhealing samt live healinger. Vi arbejder med forskellige teknikker, farver, eksterne hjælpemidler (ex krystaller, aromaterapi mm). Du vil lære at få adgang til dine healende evner, lære om ‘et healende mindset’, vi vil øve at heale hinanden, lave præcise fysiske læsninger SAMT aktivere rette healing for at løse problemer på både fysisk, psykisk, mentalt og sjæleligt plan. Vi lærer om hvordan disse forskellige planer alle sammen spiller sammen, og lærer hvordan vi kan afbalancere dyrene igen. Vi kigger også på fysiske metoder til at afbalancere dyrene, inspireret af de metoder dyrene igennem årene har lært mig, blandt andet inden for akupressur, massage, fysisk afspænding, meridianbaner mm.

På denne uddannelse vil du lære

Er du klar til at træde ind i din rolle som healer?

At tilgå sine evner som healer er en fantastisk rejse, der vil ændre dit syn på dyrene, på dig selv, samt give dig redskaber til at skabe forandringer for de dyr, der behøver det.

Modul 1

At åbne op for dine healende evner

Lær at åbne for dine healende evner.

Modul 2

At heale kraftfuldt

Lær at heale kraftfuldt.

Modul 3

Videre arbejde

Lær mere om balancer, energier og healing.

Dette kursus er for dig som:

Praktisk:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Healing uddannelse

7500 kr. for hele uddannelsen

Når betaling er sket, er der ingen returret.

3 weekender, alle dage fra kl. 10-16. Uddannelsen afsluttes med certifikat eller eksamensbevis.

Vil du på info liste til når næste hold for healing uddannelsen starter?

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.