Akademi

1:1 uddannelse

Det er muligt at tage både min healing og telepati uddannelse som et mentorforløb, hvor du kommer i 1:1 undervisning med mig. Du kan læse om telepatiuddannelsen her og healing uddannelsen her: På et personligt uddannelsesforløb tager hver eneste session udgangspunkt i dig. 

1:1 uddannelse

Alle øvelser og undervisning håndplukkes til dig og dine personlige behov og ønsker. Hvis du føler, der er noget, du skal øve mere på, gør vi det – hvis der er noget, der særligt interesserer dig, kan vi inddrage det. Dette er en unik mulighed for at skræddersy dit eget uddannelsesforløb. Dine egne dyr bliver dine lærermestre på denne rejse, så I sammen kan etablere en endnu stærkere forbindelse og forståelse af hinanden.

Dette særlige forløb er for dig der:

Du får:

Praktisk:

Rent praktisk er uddannelserne bygget op over 10 sessioner af 1,5 time hver. Undervisningen foregår på telefon, hvor vi taler sammen, og jeg underviser dig i teori, gennemgår øvelser med dig samt besvare spørgsmål. Du får lektier for imellem modulerne, så du kan udvikle dig, og du skal aflevere cases fra gang til gang, for at sikre fuld forståelse for indholdet. Du vil i slutningen af forløbet have været igennem det samme som dem, der deltager på mine live uddannelser. Derfor kan du også vælge at afslutte med er certifikat (for gennemførelse), eller du kan vælge at afslutte med et eksamensbevis (efter fuldendt eksamen). Tilmelding og betaling er bindende.

Et telepati uddannelsesforløb består af 10 sessioner af 1,5 time hver. Det foregår via skype. Du modtager undervisning, øvelser, læsestof, spørgetimer, træning med forskellige dyr, klient-træning og meget andet! Du afslutter forløbet med et certifikat. Betaling og tilmelding er bindende efter opstartet forløb.

1:1 uddannelse

8500 kr. for hele forløbet

Når betaling er sket, er der ingen returret.

10 sessioners forløb.

HvAD SIGER mine elever?

Her kan du se et udpluk af mine elevers udtalelser

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK videokurset: Lær at tage gode beslutninger i samspil med dit dyr.