Info

Info

Mit navn er Mathilde Denning, og jeg er 19 år. Jeg har været fascineret af heste, siden jeg var helt lille, og som niårig fik jeg endelig lov til at begynde til ridning på en rideskole.

Efter nogle år fik jeg part på en pony ved navn Chanel et privat sted. Hun var ung, meget uopdragen og kun lige tilredet, derfor oplevede jeg en masse problemer i håndteringen af hende – hun kunne eksempelvis finde på at ligge sig ned under ridning, kunne ikke trækkes med og kunne ikke stå stille under opsadlning. Jeg søgte hjælp til at løse disse problemer, og fik på et tidspunkt anbefalet jordtræning. På det tidspunkt anede jeg ikke, hvad det var, eller hvordan jeg skulle gribe det an, men ved at læse på hjemmesider og låne bøger om emnet, fik jeg styr på nogle af vores problemer, hvilket medførte, at jeg blev enormt fascineret af denne træningsform.

 

Siden da har jeg modtaget undervisning og deltaget på et utal af kurser og foredrag. Jeg mener, at heste er en uddannelse man aldrig kan blive færdig med. Samtidig er jeg af den overbevisning, at man kan lære noget af alle, hvis man er åben, og kan sortere i de ting man hører og oplever. Derudover har jeg samlet mig meget vigtig erfaring og viden ved at undervise og træne andres heste. Her har jeg formuleret mine ideer og viden, og har mødt uforudsete problemstillinger, hvilket har været utrolig lærerigt.

 

Min drøm er, at uddanne mig til 'holistisk dyrlæge.' Jeg vil have en traditionel dyrlægeuddannelse, men derudover kunne flere alternative metoder og dermed både psykisk og fysisk kunne hjælpe heste og desuden have min viden og erfaring om træning af heste på en naturlig måde med i baggagen. På den måde tror jeg, at jeg kan være med til at forbedre samværet, kommunikationen og forståelsen mellem hest og ejer, og desuden hjælpe syge samt skadede heste, og på den måde skabe bedre levevilkår for dyrene.

 

Kærlis hilsen Mathilde.

Erfaringer

- Sommerferien 2010, frivillig hjælper på Paradisgårdens børnekolonier.

- Maj 2014, Kursus v. Honza Blaha.

- August 2014, bestået Holistisk Juniorunderviser Uddannelse.

- August-september 2014, ansat som deltidstræner samt underviser v. Monica Nielsen.

- September 2014, bestod 1. del af hestemassøruddannelsen.

- November 2014, arbejde for Marianne Florman.

- Januar 2015, startet på uddannelse i healing til mennesker og dyr samt telepati.

Mathilde Denning Mail: mathilde.denning@hotmail.com Telfonnummer: 28555393