Feedback

Feedback

 

Feedback af Monica Nilsen, leder af Skovly Ridecenter

Mathilde i gennemsnit trænet/motioneret ca. 3 heste om dagen, enten i longen, arbejde fra jorden eller ved skovture. Hun har hjulpet til ved tilridning og træningsheste, i rytterskolen som assistent, og har enkelte gange stået for hold undervisningen alene.

Mathilde er en pligtopfyldende og meget engageret pige. Hun har mange spændende ideer, og er ikke bange for at kaste sig ud i nye ting. Mathilde oser af glæde til hestene, hvilket smitter af både på os og også de heste hun har i hænderne. Hun er fornuftig, velovervejet og positiv i hendes træning, hvilket giver hende gode resultater med de heste hun har i hænderne. Derudover er Mathilde kreativ og nytænkende, hvilket klart vil komme hende til gode i fremtiden.

 

Vi har været meget glade for at have Mathilde her.

Med venlig hilsen

Monica Nielsen, leder af Skovly Ridecenter

 

Feedback af Matrine Kjær Bruun

Mathilde er en utrolig sød og venlig person, der forstår at sætte sig ind i din situation, og hvad det er du vil. Hun er rigtig god til at forklare tingene på en måde, så man har nemt ved at forstå det, selvom det er et helt nyt emne for en. Det fungerer rigtig godt med at hun "overtager" hesten en gang imellem, så man kan se hvad det er hun mener. Mathilde er den bedste underviser jeg har mødt, og jeg er super glad for hende. Mere hjertevarmt og positivt menneske skal man lede længe efter.

 

Feedback af Camilla Nygård Thomsen:

Mathilde Denning er en rigtig dygtig underviser, der er meget nem at snakke med. Hun forstår hurtigt hvor jeg vil hen og hvad mine ønsker til træningen er og hun er rigtig dygtig til at finde de løsninger, der passer bedst til min hest.

Hun har hjulpet mig med mange øvelser, som jeg har haft besvær med at få min hest til at forstå og hun gjorde det simpelthen så nemt og så simpelt for os at komme videre med opgaverne og det, der tog flere uger for os at klare på egen hånd, blev gjort så nemt for os, at det lykkedes på endnu kortere tid.

Mathilde er fuld af gode råd og hun er rigtig god til at tilpasse sig den enkelte hest og hendes måde at træne på passer så godt til min ønsker omkring træningen.

Jeg kan helt klart anbefale Mathilde Denning som underviser! Hun er simpelthen så dygtig og jeg har kun ros til overs for hende.

 

Feedback af Anette Møller Jørgensen:

Anbefaling vedr. Mathilde Denning

Mathilde har i de to vinterperioder 2012 og 2013, trænet min islandske hest Laufa 1 time om ugen.

Mathilde har overvejende trænet fra jorden og ud fra principperne om horsemanship.

Mathilde har også i en periode lavet grundlæggende springtræning med Laufa.

Jeg har altid været meget glad og tilfreds, med det arbejde Mathilde har udført med Laufa. Mathilde er rolig og velovervejet i sin tilgang til hesten og hun har en stor grundlæggende viden og erfaring.

Jeg kan kun give Mathilde mine allerbedste anbefalinger i forhold til hendes videre arbejde og træning med heste.

 

Feedback af Freya Helmersen

Jeg synes at du var god til at forklare, og jeg kunne godt lide det der med at du også prøvede at "træne" med hende engang imellem, så var det meget nemmere at forstå det, fordi jeg ligesom havde set det først Det gav god mening det du sagde, og det var dejligt at blive husket på de ting, som jeg gør helt ubevidst(.f.eks. det med at fjerne sticken).

Jeg ved allerede hvad jeg skal arbejde med, og jeg føler at jeg har en bedre idé om hvordan jeg skal bære mig af med at lære hende det fuldt ud ! I sær det med at være lidt mere "konsekvent" er noget jeg skal huske mig selv mere på, fordi det kan bruges i alle tilfælde og ikke kun ved longering!

 

Feedback af Louise Vogelius

Mathilde er en rigtig dygtig underviser, der lynhurtigt ser det egentlige problem, i problemet. Og finder så hurtigt en løsning på det. Hun hjalp med at huske på de mange ting, som hurtigt bliver en dårlig vane, når nu der ikke er nogen til at rette på én, og så er hun rigtig god til at forklare tingene på et plan, så det er forståeligt.

Jeg har i hvert fald fået en masse gode ideer med i bagagen, som jeg kan bruge i lang tid. Så jeg kan klart anbefale Mathilde, hun er en utrolig dygtig underviser, som jeg håber på at kunne få mere undervisning af i nærmeste fremtid.

 

Mathilde Denning Mail: mathilde.denning@hotmail.com Telfonnummer: 28555393