Praktik & ophold

Praktik/ophold

På denne side vil jeg opdatere med hvor jeg skal i praktik, hvad jeg laver og specielt hvad jeg har lært. Jeg vil prøve at opdatere ofte fra hvert praktiksted, så jeg også om et halvt år kan kigge tilbage på de vigtige ting jeg lærte under mine ophold.

D. 11 august - d. 11 september 2014. Praktik v. Monica Nielsen på Skovly ridecenter.

Monica er hestemassør, BBH-instruktør og akademiker, blandt meget andet. Jeg skal være i praktik hos hende en måned og have Chanel med.

Mine forventninger til praktikken er, at jeg kan blive hjulpet ordentligt igang med det akademiske fra hånd, og blive mere motiveret for at træne det, ved at se erfarne ryttere træne det hver dag. Derudover håber jeg på, at få lov til at træne en masse forskellige heste, og på den måde udvide min erfaring.

 

Praktikken hos Monica har været fantastisk. Chanel og jeg er kommet rigtig godt igang med det akademiske, og har bla. udført vores første versader samt traversader. Derudover er jeg blevet mere motiveret af at se andre, der ligeså træner akademisk, og af at se hvor langt man kan komme - vi glæder os til at fortsætte den akademiske udviklin!

Derudover har jeg dagligt haft op til 5 heste i hænderne, og både leget med dem fra jorden - både via. jordtrænin gog akademisk, og fra ryggen. Det har været SÅ spændende, at møde så mange forksellige heste, dmed hver deres personlighed og krav for at træningen bliver succesfuld - de har hver især lært mig noget. Noget jeg har fået med, som jeg ikke regnede med var et job hos Monica! Og derudover erfaring indenfor tilridning - jeg har været med i tilridningsprocessen og bla. ligget og siddet på en tilridningshest. Jeg har fået erfaring i undervisning, både fra jorden og fra ryggen, og både for hold og for enkeltelever. Jeg er super glad og taknemmelig for alt det jeg har fået med herfra, og glæder mig til at lære endnu mere af Monica og hendes heste, nu jeg skal arbejde som træner og underviser for hende! :-)

 

D. 25 - d. 28 september 2014. Praktik v. Marianne Florman 'Horsessense'.

Marianne er en utrolig dygtig hestetræner samt underviser, som tager udgangspunkt i 'True Connection'. Jeg skal følge hende disse dage, på hendes tur til Jylland - både til foredrag, undervisningsdag samt til et kursus.

 

Jeg forventer, at jeg lærer utrolig meget om mig selv og om at være en god 'lead' ved at se Marianne forklare, hvordan en 'lead' reagerer i forskellige situationer. Derudover håber jeg på, at møde masser mennesker med hjertet først og en stor kærlighed til heste, og jeg glæder mig til at se Marianne vejlede dem tættere på deres heste.

 

Praktikken ved Marianne Florman var så berigende og lærerig, og jeg er beæret over, at have oplevet og mødt så mange. Jeg så for første gang Marianne give rideterapisessioner. Det rørte mig dybt, og jeg er blevet klar over at det er en drøm for mig, at kunne hjælpe folk på den måde! Derudover så jeg hende for første gang trailerlæsse en hest. Jeg opdagede, at man godt kunne læsse en hest stressfrit og samtidig uden godbidder. Derudover oplevede jeg både på kurset og i enkeltlektionerne, hvor hurtigt folk kan flytte sig ved at bruge disse metoder, fordi det for hesten er så naturligt, og det kun er os mennesker, der sal lære det - en stor øjenåbner!

Alt i alt en fantastisk praktik, med mange aha-oplevelser og vi fik vendt mange tanker.

Mathilde Denning Email: mathilde.denning@hotmail.com Tlf. nummer: 28555393