Undervisning

Undervisning

 

 

Jeg underviser i at kommunikere med hesten på en naturlig måde vha. intentioner, energi og kropsprog - både fra jorden og fra ryggen. Vi fokuserer på at opnå en stærk forbindelse med hesten, og et fællessprog at kommunikere på. Jeg lærer dig, at se og lytte til hestens signaler, og dermed via. kommuikation klare de forhindringer, I må møde på vejen.

 

Undervisningen bygger på træning på hestens præmisser, og skal være med til at forbedre kommunikationen og tilliden mellem hest og rytter.

 

Jeg underviser heste og trænere på alle niveauer. Undervisningen vil bestå af alt fra agility (forhindringsbane til hest og træner), mindgames, bomøvelser til forfinelse af signaler - vi vil prøve at variere undervisningen, så det kan fortsætte med at være en leg for både hest og træner.

 

Prisen er 200 kr. pr. lektion.

En lektion varer omkring 45 minutter, men tilpasses den enkelte ekvipages behov, energiniveau og koncentrationsevne. Alle priser er uden transport, og transport beregnes fra Frederikberg.

Det er muligt at købe gavekort til en undervisningslektion, kontakt for mere info.

 

Dagsessioner

Jeg tager gerne ud og holder dagssessioner for dig, der bor langt væk. Dagen kan opbygges som man ønsker det, og variere i både opbygning (teori og praksis) samt længde. Dagen kan deles med en eller flere veninder. Niveauet og fokus kan tilrettelægges lige netop dine ønsker.

Prisen varierer afhængig af ønsker og deltagerantal - kontakt for pris.

Mathilde Denning Email: mathilde.denning@hotmail.com Tlf. nummer: 28555393